Pages

April 4, 2012

Concealer Palette Review + Giveaway - CLOSED!

April 4, 2012
(blog post only on Croatian )
Bok cure!
Recenzija će biti kratka jer ovaj proizvod je općenito dobar i volim ga tako da ću vam sažeti najosnovnije!


Kao što vidite, dolazi u 15 nijansi, točnije 14, jer je prva nijansa shimmer, odnosno highlighter (posvjetljivač) kojeg nakon što nanesete puder i korektor, lagano prstima utapkate po jagodičnoj kosti i ispod obrva! Dosta pigmentirana i jako se dobro blenda! 
Ispod nje su zeleni i rozi korektor. Suprotno od zelene, tj par od zelene je crvena boja, i oni se međusobno neutraliziraju. Tako da, ako imate imalo crvenila, akne ili prištiće, zeleni korektor utapkate na to mjesto i prekrijete puderom. Zeleni korektor je dosta pigmentiran i guste je koenzistencije. Jako se dobro razmazuje i najvažnije, dobro pokriva. Dovoljno je, toplinom kažiprsta, otopiti malo korektora i nanjeti ga mjesto koje "kamuflirate". Ja najčešće koristim prste jer tako mi više odgovara. Krajeve korektora razmažem kistom za blendanje. 
Rozi korektor ( više je ljubičast ) služi za pokrivanje podočnjaka i neutraliziranje žućkastih te plavkastih nijansi na licu. Jako je kremast i dobro pokriva.
Sljedećih 9 nijansi su osnovne u svakodnevnici. Naime prvi korektor u drugom redu je korektor žućkaste nijanse.
Žuti korektor je najbolji za pokrivanje jako izraženih smeđih ili plavih podočnjaka. Isto tako, dobro prekriva pjege i ogrebotine. Odličan je u borbi protiv podočnjaka. U slučaju neispavanosti, ujutro nanesite ovaj korektor i prekrijte ga uobičajenim puderom. Vidjeti ćete znatnu razliku. Isto tako, dobar je u borbi protiv jako izraženih kapilara i modrica. 

Sljedećih 7 nijansi su tipične nijanse koje kupujemo zasebno u korektorima, mini paleticama i stickovima na povlačenje. Nijanse su često boje mesa, salmon nijanse, općenito prirodne nijanse koje pašu svim tipovima kože. Najbolji dio ove palete je što se nijanse mogu miješati i dobiti nijansa po volji. To je najveći plus.


Zadnje 4 nijanse su meni pretamne, ali nisu neiskoristive. Ja ih ne koristim kao korektor već kao primer ili bazu za sjenilo!Odlično rade svoj posao. Kremaste su i pigmentirane te dobro drže sjenilo. Ne skupljaju se na pregibu kapka i to vam je dovoljno za bazu, ukoliko ćete nositi smokey ili smećkasti makeup za oči! Isto tako, primjetila sam da je ovi korektori služe i u svrhu konturiranja. Naime, jednim potezom ( prsta ili kistom ) nanesite na područje koje želite konturirati prije nego stavite puder u kamenu! Dobro ga izblendajte sa kistom za puder u prahu ili kabuki kistom, a onda preko toga nanesite puder u kamenu. Vidjeti ćete da su rezultati jednako dobri, a i dulje će vam trajati!

( samo jedan potez, pigmentacija uz flash )

Na samom kraju moram reći da je ova paleta moj apsolutni pogodak zadnjih par mjeseci. Cijena je prihvatljiva, pigmentiranost korektora je pri samom vrhu, pokrivanje je zaista impresionirajuće. Lako je razmaziv, ne topi se tijekom dana i postojan je. Sve u svemu proizvod za 5! 
Kompaktna paleta od 15 nijansi, omogućava vam da sami miješate svoje nijanse, uz dobro pokrivanje dobijete i posvjetljivač! 


Ocjena : 5 / 5

A sada i Vi imate mogućnosti osvojiti jednu!
Pravila su jednostavna! Ispunite obrazac dolje!
Pratite moj blog putem GFC, pratite me na facebook-u i shareajte igru preko FB!
Zapamtite : ako podijelite darivanje putem jednog od medija, dopušteno vam je dodatno sudjelovanje!
Facebook +1
Twitter +1
Blog +2
Igrati mogu svi iz Hrvatske, Bosne, Slovenije i Srbije. 
Darivanje traje do 30.4. do ponoći!
Potrebno je ispuniti donji obrazac!Giveaway

Pažljivo pročitajte i ispunite obrazac


* Required
8 comments:

Beautiful Melody

Melody of Beauty © 2014